Heel Litouwen komende maandag open-air concertzaal / festivalterrein

open´er festival
Heel Litouwen komende maandag open-air concertzaal / festivalterrein
Door RobZ op 29 mei 2020 - 10:47 Om de bevolking te bedanken voor hun inzet om de verspreiding van het coronavirus te beperken, wordt Litouwen komende maandag (Tweede Pinksterdag) omgebouwd tot een enorme open air concertzaal. De campagne van de Litouwse overheid en vereniging van cultuurcentra heeft als titel 'Thank you, Lithuania' gekregen.

Om 17:00 worden er door het hele land concerten gegeven. Meer dan 400 muziekgroepen hebben al aangegeven een optreden te gaan geven. Dit zal gebeuren in parken, op daken en pleinen. De concerten duren wel slechts 15 minuten. Er zal maandag in Litouwen klassieke muziek zijn, maar ook populaire groepen treden op.

Met de live muziek wil de regering van Litouwen de bevolking bedanken en aanmoedigen om gefocust te blijven. In Litouwen zijn de gevolgen van het corona-virus relatief beperkt gebleven. Er zijn in de Baltische staat slechts iets meer dan 1500 besmettingen vastgesteld.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fred van Leer

FRED VAN LEER VERPLAATST VERJAARDAGSFEEST IN AHOY... Fred van Leer heeft vandaag laten weten dat hij zijn verjaardagsfeest in...

TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG OPENT WEER VANAF 1 JUNI MET SHOWS... TivoliVredenburg opent de deuren 'op een kier'. Vanaf maandag 1 juni zijn er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.