Lil Kleine presenteert nieuw dinner en dance concept 'The Copacabana'

Lil Kleine
Lil Kleine presenteert nieuw dinner en dance concept 'The Copacabana'
Door Kellyvermeer op 28 mei 2020 - 15:28 Lil Kleine opent van donderdag 4 juni tot zondag 7 juni de deuren van een nieuw dinner en dance-evenement in de Amsterdamse Club NOVA. Er worden tussen 20.00 en 01.00 uur 30 gasten binnen gelaten, die aan een tafel genieten van eten, dj's en een optreden. Op deze manier kunt iedereen anderhalve meter afstand houden.

Er wordt getrakteerd op een avond met catering, terwijl een DJ voor de muziek zorgt. Lil Kleine zelf zal ook nog een optreden geven voor zijn gasten. Samen met E&A Events en managementbureau NAMAM hopen de partners in de toekomst dit Copacabana-concept op meerdere locaties te kunnen brengen.

Reserveren voor club 'The Copacabana' is al mogelijk. Je kan hier reserveren voor de club. De bezoekers moeten minimaal 18 jaar zijn. Een plaats aan een tafel kost 110 euro per persoon.
TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG OPENT WEER VANAF 1 JUNI MET SHOWS...TivoliVredenburg opent de deuren 'op een kier'. Vanaf maandag 1 juni zijn er...

Elbow

CONCERTEN ELBOW IN ZIGGO DOME EN VORST NATIONAAL... De concerten van de band Elbow in Nederland en België zijn opnieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.