The Weeknd kondigt nieuwe tourdata voor Nederland en België aan

review: The Weeknd - 24 februari 2017 - Ziggo Dome The Weeknd
The Weeknd kondigt nieuwe tourdata voor Nederland en België aan
Door Kellyvermeer op 22 mei 2020 - 14:09 Canadese zanger The Weeknd kondigt zijn nieuwe tourdata aan voor Nederland en België. Vanwege de wereldwijde corona-pandemie heeft The Weeknd besloten zijn volledige tournee met een jaar te verplaatsen.

The Weeknd zou oorspronkelijk op 27 oktober 2020 optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is verplaatst naar 19 oktober 2021. Hij zou ook een optreden geven in België. Dit optreden zou plaatsvinden op 26 oktober 2020 in het Sportpaleis in Antwerpen, maar ook deze is verplaatst. De show zal nu op 13 oktober 2021 plaatsvinden. Kaarten voor de shows uitverkocht.

The Weeknd is een Canadese zanger, singer-songwriter en muziekproducent. Hij is bekend geworden in 2010, toen zijn YouTube video's opgemerkt werden door rapper Drake. Nu is The Weeknd vooral bekend van nummers als 'Starboy', 'Blinding lights'en 'I Feel It Coming'. The Weeknd heeft op 20 maart zijn nieuwe album 'After Hours' uitgebracht. Dit heugelijke feit zou met een tour in oktober gevierd worden, maar deze is dus ongeveer een jaar uitgesteld.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mama's Jasje news

MAMA'S JASJE VIERT 30-JARIG BESTAAN MET TOUR DOOR...De Vlaamse formatie Mama's Jasje , rond singer-songwriter Peter Vanlaet...

Billy Bragg1

OPTREDENS BILLY BRAGG IN PARADISO NOORD VERPLAATST... De Britse muzikant en zanger Billy Bragg maakt al sinds de jaren 80...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.