Di-rect geeft in juni exclusief live-stream concert vanuit Koninklijke Schouwburg

review: Fields of Joy Festival 2016 Di-rect
Di-rect geeft in juni exclusief live-stream concert vanuit Koninklijke Schouwburg
Door Cartman91 op 11 mei 2020 - 14:25 De Haagse band Di-rect mist het live spelen op een podium, vandaar dat ze met het idee kwamen om op 6 juni vanuit het Koninklijke Schouwburg te Den Haag een live-stream concert te geven.

Voor deze live-stream zal je wel een kaartje moeten kopen, maar je bepaalt zelf de ticketprijs! De kaartverkoop zal op 15 mei om 9 uur van start gaan via de website van Di-rect. Het optreden op 6 juni begint om 20:30 uur.

Di-rect staat in oktober ook nog twee keer in Ahoy, ter viering van het twintig jarig bestaan van de band. Vooralsnog gaan deze concerten nog door ondanks het Corona-virus en de daarbij horende maatregelen.

De band is vooral bekend van hits als Adrenaline, Rollercoaster en Inside My Head, maar ook recenter werk als Times Are Changing, This Is Who We Are en de huidige hit Soldier On dat een soort van anthem is geworden in deze Corona-tijden.


Kosheen news

KOSHEEN STELT TOUR EEN JAAR UIT TOT MEI 2021De Britse drum & bass formatie Kosheen , in de jaren '90 bekend van de...

AFAS Live

AFAS LIVE-CONCERT FOALS VERPLAATST NAAR MEI 2021 In het jaar 2019 bracht de Britse band Foals maar liefst twee albums uit:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.