3J'S

Uit: Volendam - Nederland

De 3J'S is een nederlandse band uit Volendam. De band bestaat uit Jan Dulles, Jaap Kwakman, en Jaap de Witte. Na eerst alleen lokale bekendheid, komt het eerste studioalbum uit genaamd Watermensen. Dit album wordt goed ontvangen en komt op nummer 6 binnen in de top 100, mede dankzij goede vrienden Jan Smit en Nick en Simon. In 2008 komt het tweede album uit 'Kamers van m'n hart' met de hitsingle 'Hou van mij', en in 2010 het derde album genaamd Dromers en dwazen met de hitsingle 'Wat is Dromen' een duet met Ellen ten Damme.

Dit jaar doen ze voor Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival dat in Duitsland word gehouden. De band had hiervoor 5 liedjes geschreven, Je vecht nooit alleen, Ga dan niet, De stroom, Toen ik jou vergat en Weelderig Waardeloos. Van de vijf nummers werd 'Je vecht nooit alleen' uitgekozen door de vakjury en het Nederlandse publiek. Met dat nummer zullen de 3J'S Nederland vertegenwoordigen in Dusselsorf .

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (412) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (412) oude optredens

FOTO'S VAN 3J'S

Foto 3J'S te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto 3J'S te 3J'S - 09/03 - Burgerweeshuis Foto 3J'S te Zomerparkfeest 2009 Foto 3J'S te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto 3J'S te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto 3J'S te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
 
Bekijk alle 42 foto's van 3J'S

3J'S NIEUWS

Al het 3J'S nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: