concert: Davina Michelle in Ahoy (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Davina Michelle in Ahoy) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
DAVINA MICHELLE 21:00 uur Ahoy, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Davina Michelle

EXTRA INFORMATIE

Davina Michelle geeft samen met twee gastartiesten een miniconcert zonder publiek. Nederlandse artiesten Snelle, DI-RECT, Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria werken mee aan deze unieke, akoestische optredens in een leeg Ahoy. Iedere aflevering van ’17 miljoen mensen’ eindigt met een nieuwe versie van ’15 miljoen mensen’ die speciaal voor dit project is geschreven en door Davina en de gastartiesten samen wordt gezongen. Dit concert wordt gegeven als gevolg van het COVID-19 uitbraak.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Davina Michelle

Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te Pinkpop 2019 - Zaterdag Foto Davina Michelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te Paaspop 2019- vrijdag
 
Bekijk alle 47 foto's van Davina Michelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws