Disclosure geeft optreden in Shelter, Amsterdam

Disclosure
Disclosure geeft optreden in Shelter, Amsterdam
Door Kalekidan1803 op 10 maart 2020 - 10:42 Het Britse Disclosure komt voor een exclusieve clubshow naar Nederland. Op 21 maart is het duo te zien in de Amsterdamse Shelter. In juli speelt Disclosure ook op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Disclosure bestaat uit de broers Howard and Guy Lawrence. Ze brachten in 2013 hun debuutalbum uit onder de naam "Settle". Die plaat werd een jaar later genomineerd voor "Best Dance/Electronica Album" tijdens de Grammy Awards. In 2015 verscheen "Caracal". Het duo werkte samen met onder meer Sam Smith en Lorde.

De kaartverkoop voor het optreden van Disclosure start op woensdag 11 maart. De tickets zullen tussen de €20,- en €30,- kosten. Via deze link bestel je een ticket voor de show. Ook is het mogelijk om via hier een herinnering in te schakelen.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



maria mena2

MARIA MENA NAAR DE MAASSILO, PARADISO EN DOORNROOSJE Maria Mena komt in december weer voor drie shows naar Nederland. De Noorse...

The Analogues

THE ANALOGUES KONDIGEN DRIE JOHN LENNON-SHOWS AAN The Analogues willen het na 2020 even rustiger aan gaan doen en eindigen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.