The Analogues kondigen drie John Lennon-shows aan

The Analogues
The Analogues kondigen drie John Lennon-shows aan
Door johnnyd op 10 maart 2020 - 10:21 The Analogues willen het na 2020 even rustiger aan gaan doen en eindigen hun huidige tournee in september met twee concerten in de Ziggo Dome. Maar de befaamde Beatles-coverband wil niet voorbij gaan aan het feit dat John Lennon op 9 oktober 80 jaar zou zijn geworden, en 40 jaar geleden werd doodgeschoten. Ze kondigen dan ook drie extra shows in november aan waarin het werk van Lennon centraal zal staan.

Onder de titel 'John Lennon Dead At 40 - Alive At 80' spelen The Analogues in november in 013, TivoliVredenburg en Carré. De kaartverkoop is al gestart.

The Analogues willen John Lennon eren met het spelen van de grootste parels uit zijn Beatles-tijd aangevuld met solo-klassiekers als 'Imagine', 'Jealous Guy', 'Instant Karma' en 'Beautiful Boy'. Een deel van de opbrengst van de drie John Lennon tribute concerten gaat naar Warchild.

Dit zijn de data:
03-11-2020 - 013, Tilburg (tickets)
08-11-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
16-11-2020 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)


Disclosure

DISCLOSURE GEEFT OPTREDEN IN SHELTER, AMSTERDAMHet Britse Disclosure komt voor een exclusieve clubshow naar Nederland. Op...

TivoliVredenburg

GARY CLARK JR. MET EUROPESE TOUR LANGS... Hij wordt wel eens de nieuwe Jimi Hendrix genoemd, maar tegenwoordig zou...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.