Disclosure in maart naar Lotto Arena en Afas Live

Disclosure
Disclosure in maart naar Lotto Arena en Afas Live
Door RobZ op 06 september 2021 - 10:07 Net zoals zowat alle artiesten over de hele wereld, heeft Disclosure door de pandemie een hele tijd niet kunnen optreden. De Britse broers Guy en Howard Lawrence hebben daardoor nog niet eens de kans gekregen om hun voor-een-grammy-genomineerde plaat ‘ENERGY’ (2020) live naar hun publiek te brengen. Maar daar komt nu verandering in!

In maart trekt Disclosure door Europa en slaat daarbij België en Nederland niet over. Op 10 maart geeft Disclosure een concert in Lotto Arena te Antwerpen. Een dag later, op 11 maart dus, speelt Disclosure in de Afas Live in Amsterdam. Disclosure was voor het laatst in 2019 in Nederland te zien. Toen stonden de Britten op We Are Electric Weekender en DGTL. Het laatste concert van het duo was in 2016 toen heette de Afas live nog Heineken Music Hall.

Tickets voor de concerten in maart gaan vrijdag 10 september om 9:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Disclosure in de Lotto Arena. Hier kan je terecht voor Disclosure in de Afas Live. Voor een ticket ben je in Antwerpen of 36 of 40 euro kwijt. Amsterdam is met 43 euro iets duurder. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor het concert in Antwerpen en/of Amsterdam.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

2CELLOS DOET AFSCHEIDTOURNEE LANGS O.A. ZIGGO DOME...Na 10 jaar '2CELLOS’, 1,4 miljard YouTube views, zes studioalbums en meer dan...

Olafur Arnalds

ÓLAFUR ARNALDS SCHUIFT TOURNEE MET SHOWS IN... De IJslandse pianist Ólafur Arnalds laat weten zijn tournee naar 2022 te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.