Gary Clark Jr. met Europese tour langs TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

Gary Clark Jr news_groot
Gary Clark Jr. met Europese tour langs TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door Cartman91 op 09 maart 2020 - 13:01 Hij wordt wel eens de nieuwe Jimi Hendrix genoemd, maar tegenwoordig zou Gary Clark Jr. net zo goed de nieuwe Curtis Mayfield of Marvin Gaye genoemd kunnen worden. Aangezien Gary zich sinds zijn debuut in 2010 ontwikkeld heeft als muzikant, waar hij met blues rock begon komt daar tegenwoordig ook funk, soul en reggae bij kijken.

In 2019 bracht hij zijn meest recente album This Land uit, waarmee hij door Europa gaat touren. In juni zijn Nederland en België aan de beurt. Op 3 juni komt hij eerst naar de Ronda zaal van TivoliVredenburg en enkele dagen later, op 5 juni geeft hij een optreden in de grote zaal van Ancienne Belgique te Brussel.

Tickets gaan vanaf 13 maart om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Utrecht kost je 36,25 euro, in Brussel ben je met 30 euro goedkoper uit.

Meld je ook aan voor onze ticketreminder voor de show in TivoliVredenburg om er op tijd bij te zijn!

Bestel tickets Gary Clark Jr. in TivoliVredenburg
Tickets Gary Clark Jr.
wo 03 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 36,84
The Analogues

THE ANALOGUES KONDIGEN DRIE JOHN LENNON-SHOWS AAN The Analogues willen het na 2020 even rustiger aan gaan doen en eindigen...

Ghostpoet

GHOSTPOET KOMT TIJDENS TOUR NAAR ANCIENNE BELGIQUE,... De Britse artiest Ghostpoet geeft tijdens zijn tour twee optredens in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.