De Staat komt naar Rotterdam Ahoy met 'In The Round II'

review: Dauwpop 2019 De Staat
De Staat komt naar Rotterdam Ahoy met 'In The Round II'
Door Kellyvermeer op 09 maart 2020 - 10:43 De Nijmeegse band De Staat komt na veel optredens in binnen-en buitenland op 17 oktober met hun in the Round show naar Rotterdam Ahoy. In 2017 deed de Staat een viertal in the Round Shows in de Vasim, Nijmegen.

De band vond het tijd worden om de periode 'Bubble Gum' af te sluiten en verder te gaan naar het nieuwe album. Volgens frontman Torre Florim wordt deze show heel bijzonder. Ze zijn tijdens de eerste 'In The Round' shows in Nijmegen fan geworden van optreden in cirkelopstelling. 'Nu is het tijd om een strik te doen om een periode vol hoogtepunten rondom ‘Bubble Gum’, en willen we met In The Round II weer het onderste uit de kan halen.' verteld Florim.

De show wordt gegeven in een nieuwe zaal van Ahoy Rotterdam, 'RTM Stage'. De zaal heeft alle voordelen van een grote zaal en door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band.

De kaartverkoop start op vrijdag 13 maart om 10:00. Kaartjes kosten €47,60 per stuk. Wil je graag naar het concert van De Staat? Koop hier je kaartjes voor De Staat in Ahoy Rotterdam. Wil je een reminder als de kaartverkoop begint? Stel hier je reminder in.
Bestel tickets De Staat in Ahoy
Tickets De Staat
za 17 okt
Ahoy, Rotterdam
€ 47,60
Corona virus7

CORONA-MAATREGELEN TREFFEN CONCERTEN EN FESTIVALS IN...Dit nieuwsbericht met gevolgen van de uitbraak van het Corona-virus is...

013tilburgklein

EXCLUSIEF CONCERT IN 013 VOOR BARONESS De Amerikaanse metalband Baroness heeft een jaar geleden het album Gold...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.