concert: De Staat in Ahoy op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Staat
    Werfpop 2012
  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Staat in Ahoy) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
17 OKT
DE STAAT RTM Stage, 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma De Staat

EXTRA INFORMATIE

Voor de Nijmeegse band wordt het tijd om de periode “Bubble Gum” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland waaronder als headliner van het Lowlands Festival, speelt De Staat een eigen show in Rotterdam.

Volgens frontman Torre Florim wordt deze show heel bijzonder. Hij legt uit: “Na onze eerste In The Round shows in Nijmegen, zijn we groot fan geworden van optreden in een cirkelopstelling. Het was een spannende show waar we ons vierde album ‘O’ op een speciale manier afsloten. En dat smaakte naar meer. Nu is het tijd om een strik te doen om een periode vol hoogtepunten rondom ‘Bubble Gum’, en willen we met In The Round II weer het onderste uit de kan halen.”

Foto's van De Staat

Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te De Staat - 30/1 - Aviodrome Foto De Staat te De Staat - 22/11 - 013 Foto De Staat te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Cityrock Leeuwarden 2016
 
Bekijk alle 377 foto's van De Staat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden