Exclusief concert in 013 voor Baroness

Baroness news_groot
Exclusief concert in 013 voor Baroness
Door Cartman91 op 06 maart 2020 - 12:23 De Amerikaanse metalband Baroness heeft een jaar geleden het album Gold & Grey uitgebracht. Met dit album op zak gaat de band op tour door Amerika en Europa. In Europa doen ze voornamelijk festivals aan, zoals Rock Am Ring / Rock Im Park, Greenfield Festival, Hellfest en Download Festival UK.

In Nederland geeft Baroness wél een concert, dit zal plaatsvinden op 22 juni in 013. Hiermee is het tevens het enige concert in Nederland en België die de band zal geven. Wel staat de band op 16 juni in Rockhal te Luxemburg, waar de band het voorprogramma van Gojira speelt.

Tickets voor het concert in 013 gaan vanaf 9 maart om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 27,90 euro (inclusief servicekosten). Wil je zeker weten dat je de voorverkoop niet misloopt? Dan kan je je aanmelden voor onze ticketreminder.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZanger De Staat

DE STAAT KOMT NAAR ROTTERDAM AHOY MET 'IN THE ROUND II'De Nijmeegse band De Staat komt na veel optredens in binnen-en buitenland...

Magnapop news

MAGNAPOP KOMT IN NOVEMBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË... De Amerikaanse rockband Magnapop komt met een tour naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.