Hayley Williams komt naar de Melkweg Amsterdam

review: Paramore - 25/06 - 013 Paramore
Hayley Williams komt naar de Melkweg Amsterdam
Door Kellyvermeer op 06 maart 2020 - 11:14 De leadzangeres van de band Paramore gaat op haar eerste solo-tour. Hayley Williams komt op woensdag 13 mei naar de Melkweg in Amsterdam. Met als voorprogamma The Ninth Wave. Daarnaast speelt ze op 15 mei op het festival 'The Great Escape'.

Haley geeft aan dat ze niet kan wachten om op tour te gaan, maar ze is naar eigen zeggen ook bloednerveus om deze andere, nieuwe kant van zichzelf te laten zien. Hayley is bekend geworden met de band Paramore, maar heeft ook twee solo hits waar je haar van zou kunnen kennen zoals de single 'Stay the night' met Zedd en het nummer 'Airplanes' met B.o.B. Ze heeft recent meerdere eigen nummers uitgebracht zoals 'Simmer' en het meest recente nummer 'Cinnamon'.

De verkoop van de tickets begint op vrijdag 13 maart om 11:00. Kaartjes kosten €25,90 per stuk. Wil jij naar het concert? Koop hier je tickets voor het concert van Hayley Williams in de Melkweg. Je kan je ook aanmelden voor onze ticketreminder, om te voorkomen dat je de start van de voorverkoop mist.
Olafur Arnalds

ÓLAFUR ARNALDS GEEFT OPTREDEN IN TIVOLIVREDENBURG EN...De IJslandse muzikant Ólafur Arnalds gaat met zijn ‘re:act’ tour langs...

metropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SAGA IN METROPOOL De Canadese progressive rock-legendes Saga geven een optreden in de Metropool...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.