Winnen: 2x2 kaarten voor Saga in Metropool

Saga
Winnen: 2x2 kaarten voor Saga in Metropool
Door Kalekidan1803 op 05 maart 2020 - 17:17 De Canadese progressive rock-legendes Saga geven een optreden in de Metropool in Enschede. De band is al sinds 1977 actief en kondigde in 2017 een afscheidstournee aan. De mannen kunnen het echter nog steeds niet laten en zijn in 2020 gewoon weer op tournee gegaan. De Belgische band Vault staat in het voorprogramma van Saga.

Op 14 maart geeft Saga een optreden op het podium van de Hertog Jan Zaal in de Metropool in Enschede. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Saga'.

Deze winactie loopt tot en met 14 april.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paramore

HAYLEY WILLIAMS KOMT NAAR DE MELKWEG AMSTERDAMDe leadzangeres van de band Paramore gaat op haar eerste solo-tour. Hayley...

Young Gun Silver Fox

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR YOUNG GUN SILVER FOX IN... Het Amerikaanse duo Young Gun Silver Fox geeft binnenkort een show in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.