Ólafur Arnalds geeft optreden in TivoliVredenburg en Koninklijk Circus

Olafur Arnalds
Ólafur Arnalds geeft optreden in TivoliVredenburg en Koninklijk Circus
Door Kalekidan1803 op 06 maart 2020 - 11:40 De IJslandse muzikant Ólafur Arnalds gaat met zijn ‘re:act’ tour langs verschillende landen en bezoekt daarbij ook Nederland en België. In oktober staat hij in TivoliVredenburg en het Koninklijk Circus. Ólafur Arnalds kondigt aan nieuwe muziek te willen laten horen. De tour start in september in Londen.

Ólafur Arnalds is een neo-klassieke multi-instrumentalist, die klassieke muziek combineert met elektronica. Ook werkt hij als producer en avant-garde componist. Hij schrijft poëtische en melancholieke nummers, die ook regelmatig op soundtracks van films terecht komen. Eerder heeft Arnalds al optredens gegeven in Bozar, Koningin Elisabethzaal, Rock Werchter en het Koninklijk Circus. Ook stond hij al in 2015 en 2018 in TivoliVredenburg.

De kaartverkoop voor beide optredens start op vrijdag 13 maart. Een kaartje voor het optreden in TivoliVredenburg kost €43,25. Tickets voor het optreden in Koninklijk Circus zijn verkrijgbaar vanaf €34,88.

Hieronder staan de speeldata en de ticketlinks voor beide optredens.

05-10-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
07-10-2020 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Magnapop news

MAGNAPOP KOMT IN NOVEMBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË...De Amerikaanse rockband Magnapop komt met een tour naar Nederland en...

Paramore

HAYLEY WILLIAMS KOMT NAAR DE MELKWEG AMSTERDAM De leadzangeres van de band Paramore gaat op haar eerste solo-tour. Hayley...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.