Winnen: 2x2 kaarten voor Young Gun Silver Fox in Metropool

Young Gun Silver Fox
Winnen: 2x2 kaarten voor Young Gun Silver Fox in Metropool
Door Kalekidan1803 op 05 maart 2020 - 16:09 Het Amerikaanse duo Young Gun Silver Fox geeft binnenkort een show in Metropool in Hengelo. De band maakt pop en soul met een vintage randje, "laid back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties", noemen ze het zelf. James Sayer zal de support act zijn van Young Gun Silver Fox.

Het concert vindt plaats op zaterdag 14 maart. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Young Gun Silver Fox'.

Deze winactie loopt tot en met 12 maart.
metropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SAGA IN METROPOOLDe Canadese progressive rock-legendes Saga geven een optreden in de Metropool...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. REFUSED, NIALL... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.