Kansas komt met de 'Point Of Know Return Anniversary Tour' naar Nederland en België

kansas
Kansas komt met de 'Point Of Know Return Anniversary Tour' naar Nederland en België
Door Kellyvermeer op 02 maart 2020 - 10:33 De Amerikaanse rockband Kansas komt tijdens de 'Point Of Know Return Anniversary Tour' voor een optreden op dinsdag 10 november naar Koninklijk Theater Carré. De band komt eerder al op zaterdag 31 oktober naar het Koninklijk Circus in België. Tijdens deze shows speelt de band het album 'Point Of Know Return' in zijn geheel, aangevuld met hun grootste hits.

De band Kansas is opgericht in 1970, maar na een paar grote successen begon de band wat scheurtjes te vertonen. De zanger Steve Walsh verliet de band en richtte zelf de band 'Streets' op. Nadat Kansas in 1984 het album 'Drastic Measures' heeft opgenomen werd de band ontbonden. Twee jaar later werd de band heropgericht en brachten ze verschillende albums uit. Kansas heeft in 2014 voor het laatst een optreden gegeven in Nederland. Dit optreden was in poppodium 013. Dit jaar is de allereerste kans om nummers van het nieuwe album live te horen.

De ticketverkoop voor het concert in Brussel begint op vrijdag 4 maart om 10 uur, voor tickets voor het optreden in Carrré zal je tot 6 maart 10 uur moeten wachten om kaarten te kunnen kopen. Kaartjes in Koninklijk Circus kosten tussen de 65 euro en de 75 euro per stuk, een ticket voor het optreden in Amsterdam kost je tussen de 72,80 en 100,80 euro. Wil je naar het concert in Carré? Koop hier je kaartjes voor de show van Kansas in Carré. Of wil je liever naar het concert in het Koninklijk Circus? Koop hier je kaartjes voor de show van Kansas in het Koninklijk Circus. Wil je een reminder als de ticketverkoop van start gaat? Stel hier je reminder in voor Carré en hier voor het Koninklijk Circus.

brainwilson

BRIAN WILSON GEEFT IN JUNI CONCERTEN IN CARRÉ, OLT... Brian Wilson is waarschijnlijk de grootste Amerikaanse componist van...

The Kik

THE KIK KOMT MET ORKEST NAAR PINKPOP EN GEEFT OOK... Vandaag is bekend geworden dat de Rotterdamse band The Kik samen met orkest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.