The Kik komt met orkest naar Pinkpop en geeft ook een losse show in Ahoy

review: The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy The Kik
The Kik komt met orkest naar Pinkpop en geeft ook een losse show in Ahoy
Door Kalekidan1803 op 02 maart 2020 - 10:31 Vandaag is bekend geworden dat de Rotterdamse band The Kik samen met orkest gaat optreden op vrijdag 21 juni tijdens Pinkpop. Gelijk is ook aangekondigd dat The Kik op 7 november een optreden gaat geven in Rotterdam Ahoy. Wederom met hun orkest.

Vorig jaar was de band voor het eerst te zien in Ahoy. Er werd toen een tribute gedaan aan Boudewijn de Groot. De shows verliepen enorm goed en om deze reden heeft the Kik besloten met hun orkest terug te keren naar Ahoy.

De in 2011 opgerichte band bestaat uit Dave von Raven, Arjan Spies, Marcel Groenewegen, Paul Zoontjens en Ries Doms. De band brak door met het debuutalbum "Springlevend" dat in 2012 uit kwam. Na dit succes ontwikkelde de band zich snel en waren ze zelfs een bepaalde periode de huisband voor tv show De Wereld Draait Door.

Op 14 februari bracht de band het album "Jin" uit. Ook hiervan zal de band gegarandeerd nummers performen. Vanaf maart is the Kik uitgebreid in het Nederlandse clubcircuit te zienom het album te promoten. Zo staan ze ook in TivoliVredenburg, De Effenaar, Doornroosje en meer. Hier vind je een overzicht van alle optredens van The Kik die in de planning staan.

De kaartverkoop voor het optreden in Ahoy start op 7 maart om 10:00. Een ticket voor het optreden in Ahoy zal €40,32 kosten. Via deze link bestel je een ticket voor het optreden van The Kik in Ahoy.

Ticket voor Pinkpop bestel je via de onderstaande links. The Kik speelt op zondag 21 juni in Landgraaf.

vrijdag €110
zaterdag €110
zondag €110

Kansas

KANSAS KOMT MET DE 'POINT OF KNOW RETURN ANNIVERSARY...De Amerikaanse rockband Kansas komt tijdens de 'Point Of Know Return...

Sophia Kruithof

KERSVERSE VOICE OF HOLLAND WINARES SOPHIA KRUITHOF... Gisteravond werd bekend dat Sophia Kruithof de winares is van de 2019/2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.