Brian Wilson geeft in juni concerten in Carré, OLT Rivierenhof en de Oosterpoort

Brian Wilson
Brian Wilson geeft in juni concerten in Carré, OLT Rivierenhof en de Oosterpoort
Door RobZ op 02 maart 2020 - 11:11 Brian Wilson is waarschijnlijk de grootste Amerikaanse componist van populaire muziek in het rock genre. De in Hawthorne, Californie, geboren en getogen Wilson heeft tezamen met zijn jongere broer, zijn neef Mike Love, en school vriend Alan Jardine de Beach Boys opgericht. Zij werden de meest succesvolle Amerikaanse rockband uit de geschiedenis. In juni komt Brian Wilson, samen met oud Beach Boys bandleden naar Nederland voor concerten in Carré Amsterdam en de Oosterpoort in Groningen. Ook Wilsons oud-bandgenoten Al Jardine en Blondie Chaplin spelen mee tijdens de shows. In 2017 was Brian Wilson voor het laatst in Nederland te zien. Toen werden (ook) Carré en TivoliVredenburg aangedaan.

Op maandag 22 juni is allereerst het Carré in Amsterdam aan de beurt voor een concert van Brian Wilson. De vrijdag van dezelfde week, 26 juni dus, staat Brian Wilson in de Oosterpoort in Groningen. Dit alles in het kader van zijn Good Vibrations Greatest Hits Tour.

22-06-2020 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
24-06-2020 - Openluchttheater Rivierenhof, Deurne (tickets)
26-06-2020 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Tickets voor de drie shows gaan op vrijdag 6 maart om 11:00 uur in de voorverkoop. Er zit behoorlijke variatie in de ticketpijzen. In Openluchttheater Rivierenhof ben je met 56,50 euro voor een kaartje het voordeligst uit. Via deze link koop je tickets voor Brian Wilson in Carré. Hier kan je terecht voor het concert van Brian Wilson in de Oosterpoort. En via deze link scoor je tickets voor Brian Wilson in Openluchttheater Rivierenhof. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam, Deurne en Groningen.

Milow

MILOW OP CLUBTOUR LANGS ZES NEDERLANDSE POPPODIA...De Belgische singer-songwriter Milow is in december 2020 te zien op...

Kansas

KANSAS KOMT MET DE 'POINT OF KNOW RETURN ANNIVERSARY... De Amerikaanse rockband Kansas komt tijdens de 'Point Of Know Return...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.