Spinvis komt naar Paradiso

Spinvis
Spinvis komt naar Paradiso
Door Kellyvermeer op 26 februari 2020 - 10:38 Eenmansband Spinvis komt op woensdag 23 december met een optreden naar Paradiso. Hij treedt op in de grote zaal van de Paradiso.

Erik de Jong, ook wel bekend als Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. In 2002 kwam zijn eerste album 'Spinvis' uit. Deze leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij zichzelf te overtreffen met platen als 'Dagen Van Gras, Dagen van Stro' en 'Trein Vuur Dageraad'. Nieuwe muziek is onderweg en komt er snel aan. De komende maanden tourt Spinvis met zijn theatervoorstelling 'In Werkelijkheid' door Nederland. Ook is hij al bevestigd voor Into The Great Wide Open 2020. Hier vind je het overzicht van alle voorstellingen en concerten die Spinvis gaat geven.

De voorverkoop voor het concert in Paradiso begint op vrijdag 28 februari om 10:00. De kaartjes kosten €28 euro per stuk. Koop hier je tickets voor het Spinvis concert in Paradiso.
carre

FRANKIE VALLI AND THE FOUR SEASONS NAAR CARRÉ IN...De Amerikaanse zanger Frankie Valli geeft op vrijdag 10 juli met zijn The...

Ares

ARES GAAT TIJDENS ZIJN LOTUS TOUR LANGS... Rapper Ares heeft in het begin van 2020 zijn nieuwe album 'Lotus'...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.