Frankie Valli and The Four Seasons naar Carré in Amsterdam

Frankie Valli
Frankie Valli and The Four Seasons naar Carré in Amsterdam
Door RobZ op 26 februari 2020 - 10:43 De Amerikaanse zanger Frankie Valli geeft op vrijdag 10 juli met zijn The Four Seasons een concert in Carré Amsterdam. Tijdens dit optreden, getiteld A Special Evening with the Original Jersey Boy Frankie Valli and The Four Seasons, laat de zanger zijn grootste hits uit zijn carrière horen.

Dit wordt het eerste optreden ooit van Frankie Valli in Amsterdam. Hij brak door in 1962 als leadzanger van The Four Seasons. De band scoorde sindsdien hits als Sherry, Rag Doll, Can’t Take My Eyes Off You en Beggin’. In totaal stonden The Four Seasons 71 keer genoteerd in de Amerikaanse hitlijsten en wist de groep meer dan 175 miljoen platen te verkopen. In 1990 werd de band opgenomen in de vermaarde Rock and Roll Hall of Fame, die op dat moment nog maar vijf jaar bestond.

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 28 februari om 11.00 uur. Een ticket gaat 54,88 euro kosten en is te bestellen via deze link. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Therapy?

THERAPY? VIERT JUBILEUM MET NEDERLANDSE TOURDe Noord-Ierse rockband Therapy? kondigde een uitgebreide jubileumtour door...

Spinvis

SPINVIS KOMT NAAR PARADISO Eenmansband Spinvis komt op woensdag 23 december met een optreden naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.