Zangeres JoJo met nieuwe tour langs Paradiso en Botanique

JoJo news_groot
Zangeres JoJo met nieuwe tour langs Paradiso en Botanique
Door Cartman91 op 24 februari 2020 - 13:02 De Amerikaanse zangeres JoJo brak in 2004, op 13 jarige leeftijd, uit het niets door met haar nummer 1 hit Leave (Get Out). Met dit nummer is zij nog altijd de jongste ooit die een nummer 1 hit in de Amerikaanse Billboard-hitlijst scoorde.

In de jaren daarna werd het een stuk stiller rond Joanne Noëlle Levesque, zoals haar echte naam luidt. Ze had nog wel samenwerkingen met Timbaland en deed tournees met Joe Jonas en Big Time Rush, desondanks zat het haar dwars dat ze sterk onder toezicht van de platenmaatschappij zat waar ze niet de vrijheid kreeg om haar eigen stempel te drukken. Inmiddels heeft ze het label verlaten en bracht ze in 2016 haar derde album uit waar een ander geluid te horen is. Haar meest recente werk komt uit 2019, waar ze experimenteert met soul en jazz.

In het najaar komt JoJo voor concerten naar Nederland en België toe. Op 12 september staat ze eerst in Botanique te Brussel. Enkele dagen later, op 15 september is Paradiso te Amsterdam aan de beurt.

Tickets gaan vanaf 28 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in België kost je 29 euro. In Nederland ben je met 25 euro iets goedkoper uit voor een kaartje in Paradiso.

Meld je ook aan voor onze ticketreminder om op tijd van de partij te zijn zodra de voorverkoop begint.
Bestel tickets JoJo in Paradiso
Tickets JoJo
di 15 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 25,00
VanVelzennieuws

SIMONE KLEINSMA, VANVELZEN EN GIOVANCA TREDEN OP BIJ...Ieder jaar op 5 mei word de vrijheid gevierd in Nederland. Dat doen we onder...

Melkweg nieuwe logo

SAGOPA KAJMER KOMT NAAR NEDERLAND De bekende Turkse rapper Sagopa Kajmer komt op vrijdag 29 mei voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.