concert: JoJo in Botanique

ZA.
12 SEP
JOJO Rotonde, 20:00 uur Botanique, Brussel
2020
Hoofdprogramma JoJo
Toegang 29,-

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse zangeres JoJo brak in 2004 op slechts dertienjarige leeftijd door met de gigantische hit ‘’Leave (Get Out)’’. Met de release van haar tweede album ‘’The High Road’’ in 2006, samenwerkingen met onder andere Timbaland en tournees met Joe Jonas en Big Time Rush bewees de jonge popster uit Boston geen eendagsvlieg te zijn. Toch zat er iets niet helemaal lekker: JoJo stond onder sterke controle van de platenmaatschappij en kreeg niet de vrijheid om haar eigen stempel te drukken op haar muziek. Ze verliet haar label en bracht in 2016 haar derde album ‘’Mad Love’’ uit, waarop we kennis maken met de nieuwe JoJo. Op het album is een stijlvol en volwassen r&b-geluid te horen en werkt ze samen met sterren als Alessia Cara en Wiz Khalifa. In 2019 bracht JoJo wederom een aantal nieuwe tracks uit, waarop ze ook stijlen als soul en jazz verkent en samenwerkt met o.a. PJ Morton. Op 12 september komt JoJo terug naar België voor een concert in Botanique.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JoJo in Botanique plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws