Bright Eyes is weer bij elkaar en komt naar Paradiso

Bright Eyes
Bright Eyes is weer bij elkaar en komt naar Paradiso
Door johnnyd op 18 februari 2020 - 17:15 Goed nieuws voor de fans van de legendarische indierockband Bright Eyes: ze zijn weer bij elkaar en werken aan een nieuw album. Er wordt ook flink getoerd dit jaar en op 24 augustus doet Bright Eyes Paradiso aan.

Bright Eyes werd in 1998 opgericht door zanger en songschrijver Conor Oberst, aanvankelijk was het zijn soloproject. Platen als 'Fevers And Mirrors' (2000), 'Lifted' (2002) en 'I'm Wide Awake, It's Morning' (2005) maken van Bright Eyes een belangrijke indieband en Oberst wordt één van de meest gewaardeerde alternatieve songschrijvers. Na 'The People's Key' (2011) start Oberst een solocarrière. Nu heeft de band, met naast Oberst kernleden Mike Mogis en Nathaniel Walcott, een nieuw contract getekend met het Dead Oceans-label.

De kaarten voor Bright Eyes in Paradiso gaan vrijdag 21 februari om 10.00 uur in de verkoop. Ze kosten €37,50 per stuk. Hier kun je voor die tickets terecht.
Bestel tickets Bright Eyes in Paradiso
Tickets Bright Eyes
ma 24 aug
Paradiso, Amsterdam
€ 37,50
epica_newws.jpg

EPICA MET APOCALYPTICA OOK NAAR ANCIENNE BELGIQUEEerder werd al bekendgemaakt dat Epica en Apocalyptica op 11 december een...

guano apes

GUANO APES IN JULI NAAR DE MELKWEG Guano Apes komt op vrijdag 3 juli naar de Melkweg in Amsterdam voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.