concert: Bright Eyes in Paradiso op MAANDAG 24 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bright Eyes
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bright Eyes in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
24 AUG
BRIGHT EYES Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Bright Eyes

EXTRA INFORMATIE

Bright Eyes is terug. De geliefde indierockband rondom tekstschrijver en frontman Conor Oberst werkt na een stilte van negen jaar weer aan nieuw materiaal. Deze langverwachte terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk in het indrukwekkende oeuvre van de band, waar zeer gewaardeerde en uitstekend ontvangen albums als ‘Fevers and Mirrors’, ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’ en ‘Cassadaga’ deel van uitmaken. Bright Eyes staat al sinds eind jaren negentig bekend om melodieuze, maar weerbarstige indiefolknummers, die worden gevoed door Obersts bijtende en kritische teksten en zijn onconventionele stemgeluid.

Foto's van Bright Eyes

Foto Bright Eyes te Rock Werchter 2011
 
Bekijk alle 1 foto's van Bright Eyes

Gerelateerd nieuws