Black Pumas komen met de 'Know You Better' tour naar Ancienne Belgique

Black pumas
Black Pumas komen met de 'Know You Better' tour naar Ancienne Belgique
Door Kellyvermeer op 17 februari 2020 - 12:24 Het Amerikaanse duo Black Pumas komt met hun 'Know You Better' tour op 13 november naar de Ancienne Belgique.

Black Pumas is een Amerikaans psychedelisch duo uit Texas. Het duo bestaat uit zanger Eric Burton en gitarist/producer Adrian Quesada. Black Pumas hebben in 2017 hun debuutalbum uitgebracht en wonnen in 2019 een troffee voor 'best new band'.

Op 9 februari stonden Black Pumas in Tivolivredenburg in Utrecht en een dag later op 10 februari in Paradiso in Amsterdam. Black Pumas staan ook donderdag 2 juli op het Rock Werchter festival in de Belgische gemeente Werchter. Eerder werd ook al aangekondigd dat het duo gaat performen tijdens het festival Down The Rabbit Hole in Groene Heuvels in Beuningen en op 12 juli tijdens het North Sea Jazz festival in Rotterdam Ahoy.

Het duo is op 13 november te zien in de Ancienne Belgique in Brussel. De voorverkoop begint 19 februari om 10 uur. De tickets kosten €29 euro. Koop hier de tickets voor Black Pumas.
Eventim news2

MEER TICKET-AANBIEDERS GAAN SERVICEKOSTEN...In 2019 kwam Ticketmaster met het nieuws naar buiten dat ze naast de...

Skunk Anansie

SKUNK ANANSIE KOMT TIJDENS EUROPESE TOUR NAAR AFAS... Skunk Anansie vervolgt in 2020 hun Europese tour. De tour wordt gegeven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.