Black Coffee komt met SBCNCSLY wereldtour naar AFAS Live voor acht uur durende show

Black Coffee
Black Coffee komt met SBCNCSLY wereldtour naar AFAS Live voor acht uur durende show
Door Kalekidan1803 op 11 februari 2020 - 10:32 Black Coffee komt met zijn SBCNCSLY wereldtour naar Nederland. De show is te bezoeken op 21 mei om 22:00 in AFAS Live, Amsterdam. Het optreden gaat maar liefst door tot 6:00 uur 's ochtends. Je kan dus acht uur dansen op de beats van Black Coffee.

Black Coffee heeft met zijn afro-house meerdere awards gewonnen en mag zich tot de top van de muzikanten in zijn genre rekenen. Met zijn SBCNCSLY shows zal hij in verschillende grote Europese steden staan. Ook worden er een aantal shows in de Verenigde Staten gegeven. De artiest vult de grootste tijd van zijn show zelf op, maar zal ook gastartiesten meenemen die op bepaalde momenten het stokje zullen overnemen.

Eerder was Black Coffee te zien in een uitverkochte Paradiso in 2019.

De kaartverkoop start 13 februari om 10:00 en een kaartje voor het event zal €44,80 kosten. De tickets zijn via deze link te bestellen. Een reminder voor de kaartverkoop kan via deze link ingeschakeld worden.






Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



john fogerty

JOHN FOGERTY VIERT ZIJN 50-JARIGE JUBILEUM IN HET...John Fogerty geeft op 11 juni een show in het Sportpaleis in Antwerpen. De...

Alanis Morissette

ALANIS MORISSETTE OP 24 FEBRUARI AKOESTISCH IN CARRÉ Alanis Morissette geeft op maandag 24 februari aanstaande een concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.