concert: The Slow Show in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op MAANDAG 24 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Slow Show in Openlucht Theater Amsterdamse Bos) verplaatst naar zondag 22 augustus 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
24 AUG
THE SLOW SHOW 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2020
Hoofdprogramma The Slow Show

EXTRA INFORMATIE

De Engelse indiepopband The Slow Show en de magische setting van het bostheater lijken voor elkaar gemaakt. Hun langzame en midtempo folknummers ,vergezeld van de karakteristieke stem van frontman Rob Goodwin, zijn de perfecte ingrediënten voor een zomeravond vol muziek in de buitenlucht. Maandag 24 augustus laten we de stad achter ons en dromen we weg op de muziek van The Slow Show...

Foto's van The Slow Show

Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te London Calling #1 2015 Foto The Slow Show te The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te Motel Mozaique 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 52 foto's van The Slow Show

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden