M.O.P. & Lords Of The Underground naar Q-Factory

M.O.P.
M.O.P. & Lords Of The Underground naar Q-Factory
Door Kalekidan1803 op 10 februari 2020 - 12:55 De rappers van Lords Of The Underground en M.O.P. komen naar Nederland. Op 8 april is het optreden te bezoeken in de Q-Factory in Amsterdam.

M.O.P. (Mash-Out Posse) is een Amerikaanse rapduo bestaande uit Lil' Fame en Billy Danze die beiden uit Brooklyn, New York komen. Het rapduo brak in 2000 door met het nummer "Ante Up", dat een nieuwe vorm van hip-hop liet zien. Het nummer is onderdeel van het album "Warriorz" dat in 2000 uit is gebracht. Tevens betekende dit ook de doorbraak van het duo op de Amerikaanse radio.

Lords Of The Underground is een Amerikaanse hip-hoptrio dat uit Newark, New Jersey komt. De groep bestaande uit de artiesten DoltAll, Mr Funke en DJ Lord Jazz vormden de groep toen ze alle drie nog aan het studeren waren aan de Shaw Universiteit in North Carolina. Het debuutalbum van de groep is op 9 maart 1993 uitgebracht. In 2013 is het album toegevoegd aan de lijst "The 50 Best Rap Albums From 1993". Ook stond het album op nummer 66 van de bilboard 200.

The Lords Of The Underground treden om 20:00 op, gevolgd door M.O.P. die vanaf 21:30 het stokje van de eerder genoemde artiesten zal overnemen.

De kaartverkoop is al aan de gang en een kaartje kost €44,-. Tickets zijn via deze link verkrijgbaar.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

CONAN GRAY MET DEBUUTALBUM NAAR MELKWEGHet gaat hard met de Amerikaanse singer-songwriter Conan Gray . Hij begon...

Joker news

MUZIEK UIT JOKER-FILM MET OSCAR-WINNAAR JOAQUIN... Afgelopen weekend vonden de Oscar-uitreikingen plaats in Amerika. De Oscars...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.