Muziek uit Joker-film met Oscar-winnaar Joaquin Phoenix krijgt live-vertoning in Carré en Paleis 12

Joker news_groot
Muziek uit Joker-film met Oscar-winnaar Joaquin Phoenix krijgt live-vertoning in Carré...
Door Cartman91 op 10 februari 2020 - 12:26 Afgelopen weekend vonden de Oscar-uitreikingen plaats in Amerika. De Oscars zijn prestigieuze filmprijzen in Hollywood. Een van de winnaars is Joaquin Phoenix, die in de Joker film de hoofdrol vertolkt als de gelijknamige schurk en tegenstander van Batman.

In deze Joker film gaat het verhaal over de beginjaren van de meest gehate schurk van Gotham City, de fictieve stad waar de avonturen van Batman en co plaatsvinden. De film zelf heeft ook wat prijzen gewonnen, zo won het een BAFTA Award en een Golden Globe voor de muziek die in de film gebruikt is.

In mei wordt de filmmuziek live uitgevoerd in Carré te Amsterdam (11 mei) en in Paleis 12 (12 mei). Tijdens deze vertoningen zal een live orkest de filmmuziek, gecomponeerd door Hildur Guðnadóttir, verzorgen die in de film voorkomt.

Tickets voor beide vertoningen gaan vanaf 14 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de Carré-voorstelling kost je tussen de 61,60 en 72,80 euro. In Paleis 12 ben je tussen de 39 en 68 euro kwijt. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

Uiteraard kan je je ook aanmelden voor onze ticketreminder. Een reminder voor het optreden in Carré stel je hier in en voor de uitvoering in Paleis 12 kan je hier terecht voor een reminder.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



M.O.P.

M.O.P. & LORDS OF THE UNDERGROUND NAAR Q-FACTORYDe rappers van Lords Of The Underground en M.O.P. komen naar Nederland. Op 8...

Texas band Sharleen Spiteri

TEXAS TREEDT OP IN PARADISO, DE OOSTERPOORT EN BELGIË De band Texas geeft in december een paar concerten in België en Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.