3 Doors Down viert 20-jarig jubileum in TivoliVredenburg

3 Doors Down
3 Doors Down viert 20-jarig jubileum in TivoliVredenburg
Door johnnyd op 04 februari 2020 - 12:13 De Amerikaanse rockband 3 Doors Down staat op zaterdag 20 juni in TivoliVredenburg. De band speelt hun debuutalbum 'The Better Life' uit 2000 integraal, en daarna nog een selectie van hun grootste hits. Kaarten kosten € 50 en gaan komende vrijdag 7 februari om 11.00 uur in de voorverkoop.

3 Doors Down werd in 1996 opgericht en brak in 2000 wereldwijd door met de single 'Kryptonite' en het album 'The Better Life', dat alleen al in Amerika zo'n zes miljoen keer is verkocht. Ook de melodieuze rockalbums 'Away From The Sun' (2002) en 'Seventeen Days' werden kassuccessen, en de single 'Here Without You' een megahit. 'Us And The Night' uit 2016 is het zesde en meest recente album.

De kaarten voor 3 Doors Down gaan vrijdag 7 februari om 11.00 uur in de voorverkoop. Reguliere kaarten kosten € 50, daarnaast zijn er ook VIP-tickets à €131,10 te koop. Daar zit onder meer een Meet & Greet en fotomoment met de band bij inbegrepen.

Een ticket voor 3 Doors Down in TivoliVredenburg regel je hier.

Bang om de voorverkoop te missen? Hier kun je daarvoor een reminder instellen. Dan sturen we je een mailtje op het moment dat de kaartverkoop begint.ulver

ULVER VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLANDDe Noorse band Ulver komt naar Nederland. Op 30 april zal de band optreden in...

ziggoDomelogo

TOM JONES IN JUNI NAAR ZIGGO DOME Op 23 juni staat Tom Jones op het podium van Ziggo Dome. Het optreden maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.