Tom Jones in juni naar Ziggo Dome

Tom Jones
Tom Jones in juni naar Ziggo Dome
Door myrthehuisman op 04 februari 2020 - 11:02 Op 23 juni staat Tom Jones op het podium van Ziggo Dome. Het optreden maakt deel uit van de 'A Celeration' tour ter ere van zijn 80ste verjaardag.

'It's Not Unusual', 'Kiss', 'Delilah' en 'Sex Bomb' zijn maar een paar van de grootste hits van Tom Jones. De zanger is sinds 1965 actief. Zijn meestverkochte album is 'Reload' dat in 1999 verscheen, van dat album zijn vijf miljoen exemplaren verkocht. Ook heeft hij de BRIT Award voor 'Best Male Singer' en ‘Outstanding Contribution to Music' in ontvangst mogen nemen. Tom Jones is ook te zien als coach bij The Voice UK.

De kaartverkoop voor het concert start 7 februari 11:00. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €66. Kaarten voor het concert van Tom Jones vind je via deze link.

Ben je bang om de kaartverkoop te missen? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen wordt er een mailtje naar je gestuurd op het moment dat de voorverkoop van start gaat. Klik op deze link om een reminder in te stellen.


3 Doors Down

3 DOORS DOWN VIERT 20-JARIG JUBILEUM IN...De Amerikaanse rockband 3 Doors Down staat op zaterdag 20 juni in...

franti-news.gif

MICHAEL FRANTI OPNIEUW OP TOUR DOOR NEDERLAND Michael Franti is dit jaar te zien op het podium van verschillende zalen in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.