Koninklijk Circus en 013 voor A Day To Remember

review: A Day To Remember - 19/08 - Doornroosje A Day To Remember
Koninklijk Circus en 013 voor A Day To Remember
Door myrthehuisman op 03 februari 2020 - 12:07 A Day To Remember gaat op in mei op tour door Europa en de UK. De tour start 5 mei in Hannover en eindigt 28 mei in Nottingham. De band doet met deze tour ook Nederland & België aan. Het voorprogramma wordt gedurende deze tour verzorgd door Grandson.

De Amerikaanse band is op de volgende data te zien:
07-05-2020 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
20-05-2020 - 013, Tilburg (tickets)

A Day To Remember bracht in 2016 voor het laatst een album uit. Het zevende studioalbum 'You're Welcome' staat gepland voor dit jaar. De nummers 'Degenerates' en 'Resentment' zijn alvast een voorproefje van het komende album.

De kaartverkoop voor beide concerten start 7 februari 11:00. Een ticket voor het optreden in Koninklijk Circus kost €42,51. Voor het concert in 013 betaal je iets minder, namelijk €38,40.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop niet mist? Stel dan een reminder in. Door een reminder in te stellen word je via email op de hoogte gehouden over wanneer de kaartverkoop begint. Stel hier een reminder in voor het concert in Koninklijk Circus en het concert in 013.






Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dionne Warwick

DIONNE WARWICK KOMT NAAR ROTTERDAM EN ANTWERPENSoul artiest Dionne Warwick komt tijdens haar Farewell Tour naar Europa....

Ziggo Dome

ANDRÉ RIEU VOOR NIEUWJAARSCONCERTEN NAAR ZIGGO DOME... Net zoals dit jaar zal André Rieu ook in 2021 het nieuwe jaar inluiden met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.