André Rieu voor nieuwjaarsconcerten naar Ziggo Dome en Antwerps Sportpaleis

Andre Rieu
André Rieu voor nieuwjaarsconcerten naar Ziggo Dome en Antwerps Sportpaleis
Door myrthehuisman op 03 februari 2020 - 11:35 Net zoals dit jaar zal André Rieu ook in 2021 het nieuwe jaar inluiden met twee concerten. André Rieu zal samen met zijn Johann Strauss orkest, een gospelkoor en solisten te zien zijn op het podium. Op 9 januari zal hij het podium van Ziggo Dome betreden en een dag later (10 januari) speelt André Rieu in het Antwerpse Sportpaleis.

Over de nieuwjaarsconcerten zegt André Rieu zelf het volgende: "Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren".

De kaartverkoop voor beide optredens start 5 februari 10:00. Tickets voor het concert in Ziggo Dome kosten tussen de €75 en €135. Koop hier je tickets voor het concert van 9 januari.

Voor kaarten voor het concert van André Rieu in het Sportpaleis te Antwerpen ben je tussen de €65 en €135 kwijt. Tickets bestel je via deze link.

Wil je de voorverkoop niet missen? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een mailtje op het moment dat de tickets in de verkoop gaan. Stel hier je reminders in voor de concerten van André Rieu in Ziggo Dome en Sportpaleis.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



A day to remember

KONINKLIJK CIRCUS EN 013 VOOR A DAY TO REMEMBERA Day To Remember gaat op in mei op tour door Europa en de UK. De tour start...

Torgeir Waldemar 1

TORGEIR WALDEMAR KOMT OPTREDEN IN MERLEYN NIJMEGEN Torgeir Waldemar komt optreden in Nederland. Het concert wordt gehouden op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.