Dionne Warwick komt naar Rotterdam en Antwerpen

Dionne Warwick
Dionne Warwick komt naar Rotterdam en Antwerpen
Door Kalekidan1803 op 03 februari 2020 - 12:46 Soul artiest Dionne Warwick komt tijdens haar Farewell Tour naar Europa. Hier zal ze onder meer in Rotterdam en Antwerpen gaan optreden. Beide concerten vinden zich kort achter elkaar plaats. Op 16 oktober zal Dionne te zien zijn in De Doelen in Rotterdam en op 19 oktober zal ze te zien zijn in het Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

In de 60 jaar dat Dionne in het vak zit, heeft ze 56 nummers in de hitlijsten weten te scoren en diverse lifetime achievement awards weten te behalen. Op het podium is de 79-jarige Warwick nog steeds in staat om harten te doen smelten met hits als 'I Say a Little Prayer’, 'Heartbreaker’ en 'I'll Never Love This Way Again'.

Dionne heeft ook zes decenia lang getoerd en houd van live performances geven, alleen werd het dagelijks reizen de artiest teveel, ook had de artiest er moeite mee om telkens van slaapplek te moeten veranderen. Hierom geeft ze nog een afscheidstour voordat ze er definitief mee stopt, dit zodat ze zich kan focussen op het opnemen van muziek.

De kaartverkoop start voor zowel Rotterdam als Antwerpen op 7 februari 10:00. Via deze link kan je de tickets voor het optreden in Rotterdam bestellen. De tickets voor het optreden in Antwerpen zijn hier te bestellen.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hiphop journaal

HET HIPHOP JOURNAAL BRENGT DE NEDERLANDSE HIPHOP...De drie Tilburgers De Manager , Johannes IV en Bowie hebben een nieuw...

A day to remember

KONINKLIJK CIRCUS EN 013 VOOR A DAY TO REMEMBER A Day To Remember gaat op in mei op tour door Europa en de UK. De tour start...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.