Ook Ellen ten Damme en Maan naar Live At Amsterdamse Bostheater

Maan
Ook Ellen ten Damme en Maan naar Live At Amsterdamse Bostheater
Door myrthehuisman op 29 januari 2020 - 17:02 Naast onder andere de Edwin Evers Band en De Dijk geven ook Ellen ten Damme en Maan een concert in het Openluchttheater Amsterdamse Bos. Dit onder de vlag van Live at Amsterdamse Bostheater.

Ellen ten Damme staat op 13 juni met haar show Casablanca op het podium van het openluchttheater. In deze show brengt de zangeres samen met haar 8-koppige band een ode aan artiesten uit de vorige eeuw.Op 2 augustus is het de beurt aan Maan om het podium van het Amsterdamse Bostheater te betreden. Je kan Maan kennen van de nummers 'Hij Is Van Mij', 'Blijf Bij Mij', 'Zo Kan Het Dus Ook' en haar nieuwste single 'Ze Huilt Maar Ze Lacht'.De kaartverkoop voor het concert van Ellen ten Damme start 31 januari 10:00. Voor een kaartje betaal je €31,50. Koop je tickets voor Ellen ten Damme via deze link. Wil je de voorverkoop niet missen? Stel een reminder in en je ontvangt een email als de voorverkoop van start gaat. Een reminder voor het concert van Ellen ten Damme kan je hier instellen.

De voorverkoop voor het optreden van Maan start een dag later, op 1 februari om 10:00. Tickets kosten €28,50 per stuk. Via deze link kan je kaartjes kopen voor het concert van Maan. Wil je de kaartverkoop voor de show van maan niet missen? Ook voor dit optreden kan je een reminder instellen door op deze link te klikken.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEefje de Visser news

EEFJE DE VISSER NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉ EN...Singer-songwriter Eefje de Visser maakte recentelijk nog een clubtour...

070 Shake - Melkweg news

IN THE PICTURE: WHILE SHE SLEEPS, DONNIE, FLOOR... Het duurt nog even totdat het festivalgeweld echt losbarst, dus deze week...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.