Eefje de Visser naar Koninklijk Theater Carré en TivoliVredenburg

Eefje de Visser news_groot
Eefje de Visser naar Koninklijk Theater Carré en TivoliVredenburg
Door Cartman91 op 29 januari 2020 - 17:07 Singer-songwriter Eefje de Visser maakte recentelijk nog een clubtour bekend voor de maand oktober, waar ze onder meer langs Patronaat, Hedon en Effenaar komt. Vandaag werd bekend dat ze op ook in Carré en TivoliVredenburg gaat optreden. Benieuwd hoe de show van Eefje de Visser er tegenwoordig uitziet? We waren aanwezig bij haar ESNS-optreden en maakten foto's.

Onlangs bracht Eefje haar nieuwe plaat Bitterzoet (niet te verwarren met het Amsterdamse podium) uit. Op deze plaat beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht en tussen zoet en bitter.

De nieuwe concerten:
20-01-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
23-01-2021 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop voor Eefje de Visser in TivoliVredenburg is al van start gegaan. Tickets voor het concert in Carré zijn vanaf 31 januari om 12 uur verkrijgbaar. Zoals je van ons gewend bent kan je ook een reminder instellen, op die manier ben je er zeker van dat je op tijd bij de start van de voorverkoop bent!


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Eefje de Visser in TivoliVredenburg
Tickets Eefje de Visser
KIES TICKET
wo 20 jan
Eefje de Visser
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 25,78
za 23 jan
Eefje de Visser
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 31,92 - 42,00
Paard

ANNEKE VAN GIERSBERGEN MET RESIDENTIE ORKEST NAAR PAARDNa succesvolle concerten in 2018 keren Anneke van Giersbergen en het...

Maan de Steenwinkel

OOK ELLEN TEN DAMME EN MAAN NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE... Naast onder andere de Edwin Evers Band en De Dijk geven ook Ellen ten Damme...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.