In the picture: While She Sleeps, Donnie, Floor Jansen, Noah Gundersen, Sea Girls en 070 Shake

070 Shake - Melkweg news_groot
In the picture: While She Sleeps, Donnie, Floor Jansen, Noah Gundersen, Sea Girls en...
Door Cartman91 op 29 januari 2020 - 14:23 Het duurt nog even totdat het festivalgeweld echt losbarst, dus deze week geen festivals om over te schrijven. Wel zijn onze fotografen langs diverse concerten gegaan om foto's te maken bij onder meer While She Sleeps, Donnie, Floor Jansen, Noah Gundersen, Sea Girls en 070 Shake.


While She Sleeps (Melkweg)

While She Sleeps (foto: Britt Crooswijk)


Deze Britse band stond in het verleden in het voorprogramma van bands als Enter Shikari en Bury Tomorrow. Afgelopen week mocht While She Sleeps voor een eigen show in de Max zaal van de Melkweg aantreden. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van het concert.


Donnie (Paradiso)

Donnie (foto: Britt Crooswijk)


Het gaat goed met de carrière van rapper Donnie. De Amsterdamse rapper is nauwelijks meer weg te denken uit de Nederlandse rap-scene. Op 25 januari stond Maradonnie in een uitverkochte zaal in Paradiso, waar hij gastoptredens had in de vorm van Frans Bauer en Joost. Voor het volledige verslag van het optreden van Donnie neem je hier een kijkje.


Floor Jansen (Doornroosje)

Floor Jansen (foto: Jarka van der Velden)


De ster van Floor Jansen is rijzende. In het buitenland was ze al bekend als zangeres van de Finse metalband Nightwish, maar sinds haar deelname aan het tv-programma 'Beste Zangers' waar ze Phantom of The Opera zong samen met Henk Poort is ze ook binnen de landgrenzen flink gegroeid in bekendheid. Dit bewijst ook haar eerste solo-tour waarvan het concert op 23 januari in Doornroosje volledig uitverkocht was. Bekijk ook het complete verslag de show van Floor Jansen in Doornroosje.


Noah Gundersen (Paradiso Noord)

Noah Gundersen (foto: Larissa Pronk)


Noah Gundersen is pas 30 jaar, maar de Amerikaanse singer-songwriter zit toch al 15 jaar in het vak. De afgelopen week gaf hij twee shows in Nederland, eerst op 22 januari in Paradiso Noord en twee dagen later in TivoliVredenburg. Bij de eerstgenoemde show was onze fotograaf aanwezig. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in Paradiso Noord van Noah Gundersen.


Sea Girls (Paradiso)

Sea Girls (foto: Britt Crooswijk)


Sea Girls is een Britse band die pas sinds 2015 bestaat en in 2019 als rockband opgenomen is in de BBC Sound of 2019-lijst. Dit jaar begint de Britse band met een aardige tour door Nederland en België. Deze tour bracht ze al langs Trix in Antwerpen, Merleyn in Nijmegen, Paradiso in Amsterdam en tot slot Rotown te Rotterdam. Komende zomer is de band ook nog te bewonderen op Neighbourhood Weekender te Warrington in Engeland en op het Mad Cool Festival te Madrid. Tijdens het concert in Paradiso op 25 januari was onze fotograaf aanwezig om plaatjes te schieten. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


070 Shake (Melkweg)

070 Shake (foto: Larissa Pronk)


070 Shake is een niet-allerdaagse hip-hop artieste (echte naam Danielle Balbuena) uit New Jersey. Ze staat op het label van Kanye West. 070 Shake was één keer in Nederland te bewonderen, tijdens het Appelsap festival in 2017. Op 23 januari kwam daar een vervolg aan, toen stond ze in de Melkweg. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van het optreden van 070 Shake in de Melkweg.


Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMaan de Steenwinkel

OOK ELLEN TEN DAMME EN MAAN NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE...Naast onder andere de Edwin Evers Band en De Dijk geven ook Ellen ten Damme...

Wim Mertens news

WIM MERTENS VIERT 40E JUBILEUM IN TIVOLIVREDENBURG Wim Mertens, de Belgische componist treedt op 15 oktober 2020 in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.