Drie nieuwe shows voor Racoon

review: Racoon - 03/09 - Openluchttheater Hertme Racoon
Drie nieuwe shows voor Racoon
Door myrthehuisman op 23 januari 2020 - 10:43 Vandaag is bekend gemaakt dat Racoon drie concerten in april geeft. De shows zullen plaatsvinden in het Muziekgebouw in Eindhoven, TivoliVredenburg in Utrecht en De Oosterpoort in Groningen.

De Nederlandse rockband Racoon brak door met de hit 'Love You More'. Andere bekende nummers van de band zijn 'No Mercy', 'Brick by Brick' en 'Oceaan'. Gister bracht de band de single 'Het Is Al Laat Toch' uit. Dit is het eerste nummer van het Nederlandstalige album dat dit najaar zal verschijnen.

De optredens:
10-04-2020 - Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven (tickets)
11-04-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
18-04-2020 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

De kaartverkoop voor de shows van Racoon start 24 januari 10:00. Als je de voorverkoop niet wilt missen, kan je een reminder instellen. Door zo'n reminder in te stellen ontvang je een email als de voorverkoop van start gaat. Stel via de volgende links je reminder in voor de concerten in Muziekgebouw Eindhoven, TivoliVredenburg, en De Oosterpoort.

Iggy Pop

IGGY POP MET PHILIP GLASS EN LAVINIA MEIJER NAAR...In juni komt Iggy Pop naar Nederland. Eerder was al bekend dat hij op...

Leafs news

RAPPER LEAFS BREIDT CLUBTOUR UIT MET DRIE CONCERTEN... Leafs breidt zijn clubtour uit. Vandaag zijn er drie nieuwe data bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.