Nog een extra show voor Snelle in AFAS Live

review: Snelle - 12/12 - Doornroosje Snelle
Nog een extra show voor Snelle in AFAS Live
Door brittcrooswijk op 20 januari 2020 - 10:13 Snelle kondigde wegens groot succes eerder nog een tweede show in de Afas Live aan. Zijn grootste shows tot nu toe. Dit concert verkocht eveneens razendsnel uit, wat reden genoeg is voor een derde show in de AFAS Live. Dit extra concert vindt op vrijdag 15 oktober plaats.

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle, is een Nederlandse rapper. Op zijn zeventiende ging hij naar de Herman Brood Academie. Zijn nummer Reünie is inmiddels al meer dan 38 miljoen keer beluisterd op Spotify en staat op zijn nieuwe album 'Vierentwintig' wat op 24 oktober jongstleden verscheen. Binnen één dag behaalde 'Vierentwintig' de gouden status en is ondertussen al meer dan 126 miljoen keer gestreamd. Ook staat de bekende hit 'Lippenstift', wat in samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank is gemaakt, op het album. Afgelopen oktober won de rapper de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij drie Edison nominaties. Vorige week bracht Snelle zijn nieuwe song ‘Smoorverliefd’ uit. Deze behaalde in één dag bijna 500.000 streams en daarmee ook zijn persoonlijke record.

Tickets voor het extra concert zijn reeds in de verkoop gegaan. Golden Circle kaarten kosten €59,50 en Vrije zit- en staanplaats €32,50. Via deze link koop je een ticket voor het extra concert van Snelle in de AFAS Live.

Bestel tickets Snelle in AFAS Live
Tickets Snelle
do 15 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 32,50 - 59,50
TivoliVredenburg

CRASH TEST DUMMIES VOOR VIJF SHOWS NAAR NEDERLANDDe band Crash Test Dummies komt met hun Europese tour naar Nederland, met de...

Melkweg nieuwe logo

THE CHATS TRAPPEN EUROPESE TOUR AF IN DE MELKWEG De Australische punkrockers van The Chats beginnen in april aan hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.