concert: Snelle in AFAS Live (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Snelle in AFAS Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
15 OKT
SNELLE Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Snelle

EXTRA INFORMATIE

2019 is onmiskenbaar het jaar van Snelle. Op 24 oktober dit jaar verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, die binnen één dag de gouden status behaalde en inmiddels al meer dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staan onder andere de hits ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank. Beide nummers stonden op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40 waarmee Snelle de eerste Nederlandse artiest is die ooit met twee nummers tegelijk in de top 3 stond en zich hiermee in een rijtje artiesten mag scharen als Justin Bieber en Ed Sheeran. Daarnaast won hij in oktober ook de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij maar liefst drie Edison nominaties.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Snelle - 23/11 - 013 Foto Snelle te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Broederliefde - 01/02 - Ahoy
 
Bekijk alle 73 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws