The Chats trappen Europese tour af in de Melkweg

review: The Chats - 15/08 - Paradiso The Chats
The Chats trappen Europese tour af in de Melkweg
Door Cartman91 op 17 januari 2020 - 12:17 De Australische punkrockers van The Chats beginnen in april aan hun Amerikaanse tour, waar ze onder meer op Coachella staan. De maand oktober staat in het teken van hun Europese tour.

Deze tour begint op 7 oktober in Amsterdam, waar ze in de Melkweg staan. Verdere details als in welke zaal van de Melkweg ze precies staan en ticketprijs ontbreekt nog op het moment van schrijven. Wel is bekend dat de kaartverkoop vanaf 24 januari om 10 uur begint.

The Chats wordt gezien als punkrock rechtstreeks uit de (Australische) pubs. Gekscherend wordt het ook wel rammelpunk genoemd. De band bestaat uit drie kroeg maten uit Sunshine Coast, Queensland. Zelf vergelijken ze zichzelf met de eveneens Australische band Cosmic Psychos.


Bestel tickets The Chats in Melkweg
Tickets The Chats
wo 07 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 19,55
AFAS Live

NOG EEN EXTRA SHOW VOOR SNELLE IN AFAS LIVE Snelle kondigde wegens groot succes eerder nog een tweede show in de Afas...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. KENSINGTON, IN HET... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.