Zangeres en dragqueen Pabllo Vittar voor optreden naar Paradiso

Pabllo Vittar news_groot
Zangeres en dragqueen Pabllo Vittar voor optreden naar Paradiso
Door Cartman91 op 13 januari 2020 - 12:30 De Braziliaanse zangeres en dragqueen Pabllo Vittar kwam in 2014 voor het eerst in beeld toen ze op een lokale tv-zender als coverartiest optrad. In de jaren daarna groeide haar populariteit doordat ze op haar Youtube-kanaal (inmiddels al 6 miljoen abonnees) covers van bekende liedjes plaatste.

Haar debuutalbum zag in 2017 het levenslicht. De muziek klinkt als een mix van pop, jungle, house en Braziliaanse muziek met zowel Engelse als Portugese teksten. Ze heeft al samengewerkt met artiesten als Charli XCX, Major Lazor en Diplo.

Op 10 juni komt Pabllo naar de grote zaal van Paradiso voor een concert. Tickets gaan vanaf 17 januari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan 25 euro (inclusief servicekosten). Van iedere verkochte ticket gaat 1 euro naar PLUS1, een stichting die zich inzet voor het ondersteunen en het versterken van de gezondheid en welzijn van LGBTQ+'ers.


Capitole Gent news

LUDOVICO EINAUDI MET TOUR OOK LANGS CAPITOLE IN GENTDe Italiaanse componist en violist Ludovico Einaudi , voornamelijk bekend...

The White Buffalo

THE WHITE BUFFALO NAAR 013, TIVOLIVREDENBURG EN... The White Buffalo staat op 29 april in de 013 in Tilburg, een dag later is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.