Ludovico Einaudi met tour ook langs Capitole in Gent

review: Ludovico Einaudi - 09/07 - AFAS Live Ludovico Einaudi
Ludovico Einaudi met tour ook langs Capitole in Gent
Door Cartman91 op 13 januari 2020 - 13:01 De Italiaanse componist en violist Ludovico Einaudi, voornamelijk bekend van zijn muzikale bijdrage aan films en series (waaronder Intouchables) zou met zijn tour al naar de Muziekgebouw te Eindhoven en De Doelen te Rotterdam komen.

Nu is bekend gemaakt dat hij met zijn Seven Days Walking tour ook naar Capitole te Gent komt op 24 maart. Zijn twee eerdere shows in Koninklijk Circus te Brussel verkochten binnen vijf minuten uit.

De Seven Days Walking tour slaat op het feit dat hij vanaf maart 2019 iedere maand een album uitbracht, zeven in totaal dus. Deze albums zijn gebaseerd op het Noorse landschap, die in zijn ogen er iedere dag anders uitzagen.

Tickets voor zijn show in Capitole gaan vanaf 17 januari om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan tussen de 68 en 95 euro.


Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer news

GINO VANNELLI IN OKTOBER TWEEMAAL NAAR DE BOERDERIJAl ruim veertig jaar zit de Canadese zanger en songwriter Gino Vannelli in...

Paradiso logo nieuw

ZANGERES EN DRAGQUEEN PABLLO VITTAR VOOR OPTREDEN... De Braziliaanse zangeres en dragqueen Pabllo Vittar kwam in 2014 voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.