concert: Pabllo Vittar in Paradiso op WOENSDAG 10 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pabllo Vittar in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 JUN
PABLLO VITTAR Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Pabllo Vittar

EXTRA INFORMATIE

Dragqueen en popzangeres Pabllo Vittar verscheen in 2014 in thuisland Brazilië voor het eerst ten tonele als coverartiest op een lokale televisiezender. De daaropvolgende jaren groeide haar populariteit explosief door het uploaden van covers van bekende popliedjes op YouTube. In 2017 bracht ze haar eerste album met zelf geschreven materiaal uit: ‘’Vai Passar Mal’’. In 2018 volgde het tweede album ‘’Não Para Não’’. Haar distinctieve geluid klinkt als een opgewekte mix van pop, jungle, house en Braziliaanse muziek met zowel Engelse als Portugese teksten. Het slechts 24-jarige talent werkte de afgelopen jaren samen met sterren als Charli XCX, Major Lazor en Diplo, werd genomineerd voor een Latin Grammy, won een MTV Europe Music Award en heeft inmiddels miljarden streams op YouTube en Spotify op de teller staan. Pabllo Vittar is met bijna 10 miljoen volgers op Instagram en 6 miljoen abonnees op YouTube tevens ’s werelds meest bekende dragqueen.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws