Pixies tweemaal naar Melkweg Max

review: The Pixies - HMH
Pixies tweemaal naar Melkweg Max
Door RobZ op 09 december 2019 - 12:23 Vorige week werd het al bekend dat Pixies op 2 juli op Rock Werchter zou spelen. Vandaag wordt bekend dat de band onder leiding van Black Francis ook in Nederland op de planken zal staan. Op 24 en 25 augustus komt Pixies naar de Max zaal van de Melkweg.

Met hun hoekige alternatieve rocksound waren Pixies een van de meest invloedrijke en vooruitstrevende rock bands van eind jaren 80. Ze stonden aan de wieg van een muzikale evolutie naar stromingen als grunge en Brit-rock. De band die werd gevormd door zanger Black Francis en bassiste Kim Deal zorgt voor een ware underground sensatie en met hun iconische geluid was Pixies een inspiratiebron voor bands als Nirvana, Pearl Jam en Radiohead. Toch besloot de band na het uitbrengen van de klassieke albums ‘Doolittle’, ‘Surfer Rosa’ en ‘Bossanova’ begin jaren 90 de handdoek in de ring te gooien. In 2004 komt de groep weer bij elkaar in de originele bezetting voor een uitverkochte reünietour en bleef over de jaren regelmatig optreden. Met een nieuw album in de vorm van 'Beneath the Eyrie' is er komende zomer opnieuw genoeg reden tot een Europese tournee. Deze komt dus naast Rock Werchter langs in Amsterdam.

Pixies geeft de volgende twee concerten in Melkweg, Amsterdam:
24-08-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
25-08-2020 - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Tickets gaan vanaf woensdag 11 december 10:00 uur in de voorverkoop. Een ticket gaat 46 euro exclusief lidmaatschap kosten. Via bovenstaande links bestel je tickets. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert op 24 augustus. Wil je liever een dag later naar Pixies? Zet hier dan een ticketreminder.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Pixies in Melkweg
Tickets Pixies
KIES TICKET
ma 24 aug
Pixies
Melkweg, Amsterdam
€ 46,00
di 25 aug
Pixies
Melkweg, Amsterdam
€ 46,00
Ibrahim Maalouf news

AFAS LIVE VOOR IBRAHIM MAALOUFDe in Libanon geboren Franse jazztrompettist en componist Ibrahim Maalouf...

AFAS Live

BRAD PAISLEY NAAR AFAS LIVE Het succes van de Amerikaanse Brad Paisley is met tientallen awards...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.