Brad Paisley naar AFAS Live

review: Brad Paisley - 11/10 - 013 Brad Paisley
Brad Paisley naar AFAS Live
Door brittcrooswijk op 09 december 2019 - 11:07 Het succes van de Amerikaanse Brad Paisley is met tientallen awards bekroond en volgend jaar komt hij voor een concert naar de AFAS Live in Amsterdam. Op 29 juli staat Paisley op het podium. Eerder dit jaar stond de zanger nog in een uitverkochte 013. We waren daar toen bij voor een uitgebreid concertverslag. Nu is het dus tijd voor de AFAS Live.

Brad heeft 12 albums uitgebracht, waarvan er wereldwijd ruim 11 miljoen werden verkocht. Zijn liedjes zijn tientallen miljoenen keren gestreamd en zijn grootste hit ‘Whisky Lullaby’ zelfs ruim 100 miljoen keer op Spotify en 96 miljoen keer op YouTube.

Het concert can Brad Paisley vindt plaats op woensdag 29 juli in de AFAS Live. De kaartverkoop start vrijdag 13 december om 10:00 en een kaartje kost je €63,84. Kaarten voor het concert van Brad Paisley in de AFAS Live koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.
Bestel tickets Brad Paisley in AFAS Live
Tickets Brad Paisley
wo 29 jul
AFAS Live, Amsterdam
€ 63,84
Melkweg nieuwe logo

PIXIES TWEEMAAL NAAR MELKWEG MAXVorige week werd het al bekend dat Pixies op 2 juli op Rock Werchter zou...

013tilburgklein

BROCKHAMPTON IN 2020 VOOR SHOWS NAAR 013 EN ANCIENNE... Na een show op de mainstage op WOO HAH! 2019, komt de boyband BROCKHAMPTON...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.