Jandino met I Love Urban naar Afas Live

Jandino Asporaat
Jandino met I Love Urban naar Afas Live
Door myrthehuisman op 28 november 2019 - 11:58 Op zaterdag 30 mei organiseert Jandino zijn I Love Urban festival in de Afas Live in Amsterdam. Volgens eigen zeggen is dit het grootste en dikste urban indoor festival van Nederland. De avond wordt gepresenteerd door Jandino!

Het is de eerste keer dat I Love Urban in Amsterdam plaatsvind. De afgelopen drie edities van I Love Urban vonden plaats in Rotterdam. Tijdens de afgelopen editie in Rotterdam waren er optredens van o.a. Ronnie Flex, Tabitha en Bizzey. Naast optredens van verschillende artiesten zullen er ook dans- en vuurwerkshows zijn tijdens I Love Urban op 30 mei in Afas Live.

De kaartverkoop voor I Love Urban begint 29 november 12:00 via via www.iloveurban.com Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar. Je kan kiezen uit early bird tickets, fase een tickets, fase twee tickets, fase drie tickets en een groepsticket. De kaarten voor het evenement zullen in verschillende fases verkocht worden. Over hoeveel de kaarten gaan kosten is nog niks bekend.

Ook is nog niet bekend gemaakt welke artiesten er zullen optreden tijdens I Love Urban in Afas Live. We houden je natuurlijk op de hoogte!



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pokey Lafarge

POKEY LAFARGE MET TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË Pokey Lafarge komt in 2020 naar Nederland en België. Hij zal optredens...

The Last Internationale

013 EN DE OOSTERPOORT VOOR THE LAST INTERNATIONALE De New Yorkse band The Last Internationale staat op 27 februari in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.