013 en De Oosterpoort voor The Last Internationale

The Last Internationale
013 en De Oosterpoort voor The Last Internationale
Door myrthehuisman op 28 november 2019 - 10:47
De New Yorkse band The Last Internationale staat op 27 februari in de Boerderij, 28 februari in 013 en op 1 maart doet de band De Oosterpoort in Groningen aan.

Je kan de band kennen van de nummers 'Wanted Man', 'I'm Going to Live the Life I Sing About in My Song' of 'Life, Liberty, and the Pursuit of Indian Blood'. 8 november brachten ze het album 'Soul on Fire' uit. Dit is het derde studioalbum van The Last Internationale. Vorig jaar was de band te zien tijdens op Pinkpop.

Een ticket voor de show van The Last Internationale kost je rond de €20. De voorverkoop voor alle concerten gaat 30 november 10:00 van start. Hier vind je de ticketlinks voor het concert in de Boerderij en het concert van The Last Internationale in 013. Wil je bij het optreden in De Oosterpoort aanwezig zijn?
Maak dan gebruik van deze link.

Wil je de voorverkoop niet missen? Zorg er dan voor dat je een reminder instelt. Door een reminder in te stellen ontvang je een email als de voorverkoop van start gaat.Stel hier je reminders in voor de concerten in
de Boerderij, 013 en De Oosterpoort.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jandino Asporaat

JANDINO MET I LOVE URBAN NAAR AFAS LIVE Op zaterdag 30 mei organiseert Jandino zijn I Love Urban festival in de Afas...

Michael Kiwanuka - AFAS Live news

IN THE PICTURE: UNDERWORLD, DE STAAT, MICHAEL... Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.